Kodu » Uudised » Rising Sun Pictures Haridus: Joannah Andersoni intervjuu

Rising Sun Pictures Haridus: Joannah Andersoni intervjuu


AlertMe

Õppimine, kuidas olla professionaalne.

Adelaide, Lõuna-Austraalia- Rising Sun Pictures Haridus on olnud tõukejõuks, mida paljud noored kunstnikud on harjutanud klassiruumist tööstusele. Joannah Anderson on üks. Edukalt läbinud RSP / UniSA 12 nädalat Mehhatroonika programmi dünaamilised mõjud ja valgustus käesoleva aasta alguses, Joannah on just maandunud oma esimese töökoha Junior 3D Valgustus Artist Technicolor äsja käivitatud Mill filmistuudio Adelaide. Sale, Victoria native nüüd paneb oskusi ta õppinud 3D visuaalseid efekte tehnikaid praktilise kasutamise kohta filmiprojekti mõeldud kinod kogu maailmas.

Joannah rääkis hiljuti RSPiga oma kogemustest RSP-s, oma uue töökoha ja tema tulevikuga.

RSP: Kus te esimest korda visuaalseid efekte õppisite?

Joannah Anderson: AIE-s (Interaktiivse meelelahutuse Akadeemia) Adelaide's. Ma olin 18 ja tahtsin animatsiooni õppida, kuid minu kodulinn, müük, ei pakkunud midagi. Nagu nii juhtus, kavandas mu vanemad Adelaide't ja AIE just sellel ajal avati, nii et liikusin nendega.

RSP: Mida sa õpid?

JA: 3D animatsioon ja visuaalsed efektid. Alustasin mänguprogrammist, kuid lõpuks võõrandasin film ja teenisin kõrgemat diplomi ekraanil ja meedial.

RSP: Mis tõi sulle RSP-i?

JA: AIE-l oli avatud maja ja üks kõnelejaid oli Rising Sun Pictures'ist. Ma arvasin, et kui mulle ei pakuta tööd otse koolist välja, oleksin RSP-l veel rohkem kogemusi.

RSP: Kuidas sa kursust leidsid?

JA: See oli tõesti uplifting. Töötate stuudiokeskkonnas ja õppige spetsialistidelt ja võite nendega igal ajal osaleda. Mul on tunne, kuidas suur stuudio toimib, kuidas inimesed suhtlevad. Kursus oli endiselt dünaamiliste efektide ja valgustuse magistriõppeprogramm. Me kasutasime peamiselt Houdini. See oli minu esimene kord, kui seda tarkvara kasutati.

RSP: Kas sulle oli raske kiirust tõusta?

JA: Natukene. Mõned mu klassikaaslased kogesid Houdini kogemusi, nii et mul oli mõni järelejõudmine. Kuid kõik aitasid mind. Mõiste oli natuke erinev sellest, mida ma varem kasutasin, kuid kui ma usalduse sai, oli see lihtne.

RSP: Kas sulle meeldib see kursus?

JA: Oh, jah, ma armastasin seda! See oli hämmastav.

RSP: Kas keegi teie juhendajatest teid eriti mõjutas?

JA: Jah. Greg ja Sam, meie valgustusjuhid, muutsid kogu oma arvamuse valgustusse. Kui ma liitusin kursiga, arvasin, et ma pole kunagi valgust huvitatud. Ma tahtsin minna VFX-i, kuid selle pooleldi läbi. Greg näitas meile pilte Monsters, Inc. ja juhtis tähelepanu valgustusandmetele, kuidas kasutada valgustust teatud värvide väljavalimiseks. Ta oli sellest väga kirglik ja murdis mulle. Ma sain teada, et võite lugu valgustada või juhtida vaatajaskonna silma teatud filmi piirkonnale. Ta sõnasõnaliselt õpetas meile, kuidas valgust kunsti pöörata.

RSP: Kui palju teie oskused 12i nädala pärast muutuvad?

JA: Nad paranesid väga, väga kiiresti. Kui ma RSP-le esitasin, ei arva ma, et mind aktsepteeritakse. Selleks ajaks, kui ma lõpetasin kursuse, oli mul valgustus showreel, mida ma armastasin. Ma saatsin selle Technicolorile kindlad, et mul oli võimalus tööd maanduda. Ma tundsin ennast nii palju paremini, kui temaga kurssi läbis.

RSP: Peale tehnilise väljaõppe, mida sa teadsid, et oled professionaalne kunstnik?

JA: Me osales päev-in-the-elu istungid, kus me kokku puutunud kõigil tööstuse spetsialistid, kes rääkis meile oma töö. Meil oli ka mitu seanssi värbajate kes andis meile nõu töökohta taotledes kuidas käituda intervjuu ajal, ja mida tööandjad ootad showreels. See andis mulle palju tööintervjuu.

RSP: Kas programm vastab teie ootustele?

JA: See ületas neid. Alguses arvasin, et see oleks liiga raske, et ma midagi ei mõistaks. Kuid see ei osanud olla tõsi. Kõik, mida pead tegema, on pühendada ennast ja kõvasti tööd teha. Rising Sun Pictures tutvustas mind kolm kuud, kuidas olla professionaalne.

RSP: Kuidas sa oma töökoha maitsesid Millis?

JA: Mul on sulane, kes töötab tööstuses ja ta ütles mulle, et Technicolor läks Adelaide'i. Ma kasutasin kapriisist. Kaks nädalat hiljem kutsusid nad mulle intervjuuks. Kaks nädalat pärast seda pakuti mulle tööd.

RSP: Fantastiline. Õnnitleme!

JA: Aitäh. See oli hea väljaõpe ja hea ajastus.

RSP: Mida teie töö eeldab?

JA: Olen praegu koolitus valgustusosakonnas. Me pole veel tootmist alustanud. Nad kasutavad Katana. Niisiis, ma õppin uuesti täiesti uut programmi. Kuid see on korras. See on Houdini jaoks väga sarnane.

RSP: Lõpuks hakkate töötama meelelahutusprojektidega?

JA: Filmi peamised filmid. Olen tahtnud filme töötada, kuna olin väike laps. See on šokk, et ma hakkan oma esimeses töös filme tegema.

RSP: Kust sa lootust siia minna minna?

JA: Mulle meeldiks minna Vancouverisse või Londonisse. Mul on unistusi, et ühel päeval avan oma stuudio. Aga pärast seda ma teen natuke võrgustumist ja tundma inimesi.

RSP: Millist nõustamist olete teiste asustavate kunstnike jaoks?

JA: Nautige protsessi. Ära ole liiga raske enda peale. Me kõik peame kuskil alustama. Selleks, et saada töötav professionaal, kulub palju tunde. Töötage kõvasti ja koostage tugev esitlus, mis peegeldab, kes te olete nagu inimene. Ole kindel oma töös ja saate oma kohale. Kui oleksite eelmisel aastal mulle öelnud, et ma töötan valgustus kunstnikuna, oleksin ma naerunud. Kuid siin olen.

Rising Sun pilte:

Kell Rising Sun Pictures (RSP) loome inspireerivaid visuaalseid efekte suurtele stuudiotele üle kogu maailma. Tunnetavate piltide loomine on meie olemasolu tuum. Meie andekate meeskondade keskmes on mitmekesised teadmised ja oskused, mis võimaldavad koostöövõimalusi, kus me saame koos töötada, et lahendada probleeme ja pakkuda suurepäraseid visuaale klientidele. Oleme saavutanud tõeliselt hämmastavaid visuaalseid efekte, pakkudes uuenduslikke lahendusi tehniliselt keerulisele tööle. Meil on oma klientide vajadustele vastava suutlikkuse ja andekate kogum.

Meie ulatuslik filmograafia hõlmab 120i projekte, sealhulgas Tomb Raider, Peter Rabbit, Thor: Ragnarok, Logan, X-Men: Apokalüpsis, Mängude troonid. Hooaeg 6, Legend of Tarzan, Egiptuse jumalad, Pan, X-Men: tulevikupäevad Past, The Hunger Games frantsiis, Harry Potteri frantsiis, Gravity, The Wolverine, Prometheus ja The Great Gatsby.

Rsp.com.au


AlertMe
8.4Kjärgijaid
Abonentide
sidemed
ühendama
järgijaid
Abonentide
tellima
29.4KPostitusi
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!